• Anouk Geertsma en Hans Laduc geven zaterdag een concert in de Cultuurschuur.

    Henk Cornelissen

Lokaal talent in de Theaterzaal

WIERINGERWERF In de Theaterzaal van de Cultuurschuur worden zaterdagavond de schijnwerpers gericht op twee talenten uit de regio: Hans Laduc uit Heiloo en Anouk Geertsma uit Wieringerwerf. Twee generaties op het podium, maar dat verschil valt weg door de muziek die tijdloos is.

Gitarist Hans Laduc is een begrip door de onnavolgbare wijze waarop hij zijn instrument bespeelt. Anouk, jong talent uit de Wieringermeer, weet het publiek aan zich te binden met haar prachtige, heldere stemgeluid en verfijnde gitaarspel. Zij won in 2015 de Liaison Talentenjacht op het Lutjestrand en heeft sindsdien vele podia betreden. In een gemoedelijke sfeer worden de liedjes aangekondigd en worden diverse muziekstromingen met elkaar afgewisseld. Liedjes om soms bij weg te dromen kunnen worden opgevolgd door enthousiasmerende stukken. Liefhebbers van easy listening, up-tempo songs en aanstekelijke Nashville-muziek komen deze avond allemaal aan hun trekken. Het is bovendien goed toeven in de Theaterzaal met zijn alom geprezen akoestiek en intieme sfeer.

Het concert is georganiseerd door de Culturele Raad Wieringermeer en begint om 20.00 uur. De entree kost € 12,50 en bij dat bedrag zijn twee consumpties inbegrepen. Kaarten zijn voor aanvang te verkrijgen aan de zaal. Reserveren hoeft dus niet, maar mag wel en dat kan per e-mail (reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl) of telefonisch bij Roelie Schiere: (0227) 581781. Zie ook de website www.cultureleraad-wieringermeer.nl.