• Andy Doornhein
  • Julianatoren

Lezersactie: Maak kans op toegangskaarten Julianatoren

APELDOORN Julianatoren is te gek! Het leukste pretpark voor kinderen tot 10 jaar ligt in Apeldoorn. Kom je spelen in één van de 60 te gekke attracties? Spring op je paard en rijd als een cowboy over de Paardenbaan, ga op safari door de Safaribaan of ga naar de shows van Jul & Julia. Het kan allemaal tijdens het leukste dagje uit van Nederland. En het is natuurlijk de plek waar kinderen hun favoriete TV-sterren Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia in het echt
ontmoeten! Kom je snel? Kijk voor meer info: https://www.julianatoren.nl/

ACTIE Hoe maak je kans?

Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van de BDU-titels worden 5 x 4 gratis toegangskaarten verloot. Volg de volgende stappen om kans te maken.

Stap 1:
Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief


Bent u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:
Vul hier uw gegevens in om kans te maken op vier gratis toegangskaarten voor Kinderpretpark Julianatoren verloot 

De winnaars worden maandag 2 september getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht. N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op de gratis toegangskaarten.

ZOMERWEKEN Kom in de zomervakantie naar de 'Jul & Julia Zomerweken' in Kinderpretpark Julianatoren. Tijdens de zomerweken vier je in het pretpark echt op en top vakantie. Jul & Julia nemen je mee op wereldreis in de spectaculaire parkshow 'Jul & Julia en de Reis om de Wereld'. Leer de stoere passen van de Cowboydans in Jul's Wild West Show. Ga limbodansen met Meneer Kaasgaaf en swing mee met Mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow of kijk hoe zij de lekkerste gerechten bereid tijdens haar kookshow. Rijd als een echte cowboy op je paard door het Wilde Westen en draai mee in een reuze sombrero. 

REIS OM DE WERELD In de show gaan je vriendjes Jul & Julia samen met Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin op reis naar verre landen. En dat is niet om vakantie te vieren …. De boeven hebben namelijk weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. Kom jij je muizenvriendjes helpen om de boeven te slim af te zijn?
 

MEXICAANSE DANSSHOW Mevrouw Suikerspin krijgt gegarandeerd het héle park aan het swingen met haar Mexicaanse Dansshow. Je kunt gewoon niet stil blijven zitten als je het gezellige zomerse nummer 'Mexico-o-oh' van Mevrouw
Suikerspin hoort. Samen met Jul & Julia zet ze het pretpark op de kop. Of gooi de heupen maar los en dans en swing mee bij Meneer Kaasgaafs Limbo Show! Meneer Kaasgaaf houdt het limbo touw steeds iets lager wanneer de kleine bezoekers er al dansend en swingend onderdoor gaan. 

WILD WEST SHOW Howdy cowboys en cowgirls! Beleef samen met Jul de Muis een spannend muzikaal avontuur in het Wilde Westen! Wil jij net als Jul een echte cowboy worden? Pak dan snel je lasso en je laarzen, en dans mee tijdens de swingende Wild West Show. 

Tijdens de laatste twee zomeravonden op zaterdagen 17 en 24 augustus geniet je extra lang van de zomerse sferen in het pretpark. Het pretpark is dan tot maar liefst 20:00 uur geopend. Met iedere avond een ander thema. Zo ga je genieten van de thema's: piraten, sprookjes, wilde westen, safari en komt op de laatste avond Woezel & Pip op bezoek. Kijk voor meer info: https://www.julianatoren.nl/