• BDUmedia

Computerhulp en samen koken

HOLLANDS KROON Hulp nodig met het gebruik van de laptop, computer of tablet? Zin om samen te koken en te eten? Dat kan allemaal bij Doet & Ontmoet.

Op verschillende locaties bieden vrijwilligers hulp bij het gebruik van de laptop, computer of tablet. Onder het genot van een kop koffie worden bezoekers van Doet & Ontmoet wegwijs gemaakt. De computervrijwilligers zijn op 1 en 15 augustus in De Oude School in Wieringerwaard, 8 augustus in De Cultuurschuur in Wieringerwerf, 19 augustus in het Vikingschip in Den Oever en 20 augustus in Dorpshuis Slootdorp. Steeds van 13.30 tot 16.00 uur.

SAMEN KOKEN Met elkaar een maaltijd bereiden en samen eten is gezellig. Tijdens de bereiding van de gezamenlijke maaltijd, doet ieder wat hij of zij kan. Samen koken en eten kan tijdens de volgende Doet & Ontmoet-bijeenkomsten.

Maandagmiddag 12 augustus in 't Vikingschip in Den Oever. De middag start om 13.30 uur en eind van de middag begint het koken. Wie wil aansluiten, kan contact opnemen met Joyce Geerligs: 06-27865186, j.geerligs@wonenpluswelzijn.nl.

Donderdagmiddag 15 augustus wordt gekookt en samen gegeten in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Ook daar is men vanaf 13.30 uur welkom. Rond 16.00 uur begint het koken en na de gezamenlijke maaltijd en de afwas kan iedereen rond 19.00 uur weer naar huis. Graag even aanmelden bij Caroline de Vries: c.devries@wonenpluswelzijn.nl. Kosten 5 euro.