• vlnr. Lynn de Visser, Richella de Vries, Jente van Eekelen, Bregje Bos, Emma Kranendonk, Danique Wind, Lotte Kort en op de grond: Michelle Mulder

    Morena Visje

Acht Dos turnsters hebben zich geplaatst voor de Regiokampioenschappen in Amsterdam

29-03-2019, 12:34 | Lezersnieuws | Morena

Den Oever – Na een twee voorwedstrijden en een finale Noord hebben zich acht turnsters van G.V. DOS weten te plaatsen voor de Regiokampioenschappen in Amsterdam. Deze Regiokampioenschappen zullen op zaterdag 6- en zondag 7 april plaats vinden in Sportcentum Sloten in Amsterdam.

Acht DOS turnsters hadden zich via twee voorwedstrijden en een Finale Noord in Goorn weten te plaatsen voor de Regiokampioenschappen in Amsterdam.  

De turnsters moesten zich door middel van twee voorwedstrijden plaatsen bij de beste 6 turnsters van het rayon, en vervolgens bij de beste 14 van de 28 Finalisten uit de Noord Kop. Het is dus al een hele prestatie om zover te mogen komen.

Jente van Eekelen en Danique Wind zullen uitkomen bij de pupillen 1 D2. Emma Kranendonk en Bregje Bos, die zich als nummer één en twee wisten te plaatsen voor deze Regiokampioenschappen, turnen bij de pupillen 2 D2. Lotte Kort en Lynn de Visser bij de Jeugd 1 D2. Op de zondag turnen Richella de Vries en Michelle Mulder hun keuzeoefenstof bij de jeugd en junioren in de divisie 5.